Egészségvédelem

1152 Budapest, Rákos út 68. - GOOGLE térkép

 NYITVA TARTÁS / Tel: 06 1 307 6475 / E-mail

*
*
Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövények
Gyógynövények

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák

Previous Next
A A A

gyumolcsNyáron - korosztálytól függetlenül, 50 fölött azonban fokozottan odafigyelve - igaz a megállapítás, étkezzünk egészségesen. Sok zöldséget, gyümölcsöt, halat fogyasszunk. Akinek ez nem lenne elég, pótolhatja a telítetlen zsírsavakat Omega-3 tartalmú készítményekkel. Olvassa el összeállításunkat a témában.

 

Patikánk az alábbi készítményeket ajánlja:

Béres Egészségtár Omega-3 FORTE lágyzselatin kapszula BioCo Omega 3,6,9 lágyzselatin kapszula Eskimo-3 halolaj
Béres Egészségtár Omega-3 FORTE lágyzselatin kapszula BioCo Omega 3,6,9 lágyzselatin kapszula Eskimo 3 halolaj
JutaVit Omega-3 1200 mg kapszula Bio-Marine Plus Halolaj kapszula Herbária Halolaj + E-vitamin kapszula
JutaVit Omega-3 1200 mg kapszula Bio-Marine Plus Halolaj kapszula Herbária Halolaj + E-vitamin kapszula

Dani Gergely2Sok szó esik a vitaminok fontosságáról, a természetes forrásokból elérhető variánsairól, a bevitt mennyiség egészséges mértékéről, illetve az esetleges pótlásáról. Ritkán hangzik el azonban az omega-3 zsírsavak jelentősége a szervezet biológiai folyamataira nézve, melyet egyébként a szervezet nem képes előállítani. A telítetlen zsírsavak élettani hatásairól Dr. Dani Gergely háziorvossal beszélgettünk.

szivAz Omega 3 és az Omega 6 zsírsavak is a szív jó barátai: csökkentik a szívinfarktus veszélyét, a vér koleszterinszintjét, de segítenek a vérrögképződés, a szívritmuszavar és a gyulladások megelőzésében is.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: egeszseg.hu

etelA mediterrán étrend vérnyomáscsökkentő hatását magyarázta egy brit kutatás: a telítetlen zsírsavak, a nitritben gazdag zöldségfélék együtt védenek a magas vérnyomástól.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: InforMed

mogyi 11A zsiradékok egy háromágú villához hasonlóan elágazó glicerinből és a hozzá kapcsolódó zsírsavakból épülnek fel. Maguknak a zsírsavaknak  az alapját pedig egy zsírsavanként eltérő hosszúságú szénlánc adja, amihez hidrogén és oxigén atomok kapcsolódnak. A  zsírsavakat három fő csoportra tudjuk osztani annak alapján, hogy tartalmaznak-e kettős kötéseket. Ennek értelmében telített, egyszeresen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakról beszélhetünk.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg